ПОРТФОЛІО

Метт Елліотт в Україні

Тур Метта Елліотта в Україні — це серія концертів культового британського нуарного неофолк музиканта Метта Елліотта в трьох українських містах у грудні 2019 року: Івано-Франківську, Одесі та Києві. Наша агенція здійснювала організацію першого туру Метта Елліотта в Україні, букінг, адміністрацію, супроводження та промоцію подій, продаж квитків, менеджмент артиста, організацію логістичних рішень.

Коли Метту було 16, він залишив формальну освіту, аби (перепрошуємо за штамп) присвятити себе музиці. Метт влаштувався на роботу в музичний магазин та працював діджеєм в різних брістольских клубах, в які його формально навіть не мали пускати через його вік.

Як соло-музикант Метт створив 11 альбомів, кожен з яких ще тягучіший та густіший за звучанням, ніж попередній.

Організатори: proto produkciia.

Сторінки подій у Facebook:

Те, що тоді починалось з захоплення драм-енд-бейсом, двадцять років по тому вилилося в розділене на дві частини життя. Розділене між британським Брістолем та французьким Нансі. Розділене між знаковим драм-енд-бейсовим проєктом Matt Elliott/The Third Eye Foundation та темним неофолком, який Метт писав та виконував соло. Розділене між внутрішньою вразливістю та зовнішньою експресивністю. Метт проживає принаймні два життя одночасно, і його музика від цього виграє.

Контакти

КИЇВ
вул. Миколи Лисенка 8, офіс 39
ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
вул. Січових Стрільців, 15а
Copyright © 2022 proto produkciia
Слідкуйте за нами в соцмережах
Доступні способи оплати
Доступні способи оплати
Copyright © 2022 proto produkciia